Jobb som personlig assistent i Stockholm 

Lediga jobb som personlig assistent i Stockholm

Skulle du vilja arbeta hos oss med personlig assistans i Stockholm? Är du dessutom en engagerad och lyhörd person som vill göra skillnad? Då är du en person som passar in hos oss.

Trygghet

Vi tror på helhetsperspektiv. Om det är bra villkor för alla parter kommer våra kunder och medarbetare att vara nöjda.
Genom vårt kollektivavtal får du som är assistent hos oss trygghet, marknadsmässig lön, försäkringar och pensionsavsättning. Du har också ett försäkringsskydd genom din anställning hos oss vid t.ex. sjukdom eller arbetsskada. Vi satsar på kompetensutveckling och tillhandahåller grundutbildning för assistenter, kund-  och diagnosspecifika utbildningar, , brandskydd, förflyttningsteknik samt HLR. Vi anordnar även regelbundna utvecklande personalmöten så att alla ska känna sig delaktiga i verksamheten.

En egen kontaktperson

Som personlig assistent hos oss har du en egen kontaktperson. Han eller hon ansvarar för din anställning, lönesättning och för din arbetsmiljö. Du ska alltid kunna känna att du kan vända dig till din kontaktperson för att diskutera din arbetssituation och för att få det stöd du behöver för att utföra ditt arbete.

Välkommen att kontakta oss

Är du intresserad av jobb som personlig assistent i Stockholm? Kontakta oss då genom att fylla i en intresseanmälan här till höger eller maila din ansökan med ett personligt brev och CV till nadja@lemonpa.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av jobb som personlig assistent i Stockholm? Fyll i intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort.


  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)